English
 
Ana Sayfa Hakkımızda Üretim Ürünler Referanslar Haberler İletişim
 
Haberler
Mika Natüralist 2 Kemerburgaz
SALT BODRUM
MİKA NATURALİST TESLİM EDİLDİ
Say İnşaat Fenerbahçe projesi teslim edildi
Mio Yapı Suadiye
Say İnşaat Fenerbahçe
CADDEBOSTAN ONUR YAPI PROJESİ TESLİM EDİLDİ
Naturalist Kemerburgaz montajlarına başlandı
RESİM YAPI EVREN APARTMANI PROJESİ TESLİM EDİLDİ
DASO SADIKOĞLU PROJESİ TESLİM EDİLDİ
NATURALIST KEMERBURGAZ
SELAMİÇEŞME PROJESİ TESLİM EDİLDİ
SUADİYE CEYLANİ APARTMANI
RESİM YAPI CADDEBOSTAN PROJESİ TESLİM EDİLDİ
Suadiye projesi
Kızıltoprak projesi teslim edildi
MOZAMBİK PROJESİ
Bağdat caddesi projeleri
FRANSA'YA İLK YÜKLEME YAPILDI
AKSOYLAR PROJESİ ERENKÖY REHAU
KOZYATAĞI PROJESİ TESLİM EDİLDİ
İsveç Rehau ihracat
İSTANBUL YAPI 2015 8. SALONDAYIZ
REHAU 25. YIL ETKİNLİĞİ
İSKANDİNAVYA'DAN GÜNEY AFRİKA'YA İHRACAT YAPTIĞIMIZ ÜLKELER
ÇENGELKÖY
SUNCITY
QUANT RESIDENCE
GENEO Alüminyum kapak sistemi stoklarımızda
VIAPORT Houses & Suites projesi teslim edildi
BIOKO ADASI EKVATOR GİNESİ
VIAPORT
VIAPORT HOUSES & SUITES
EKVATOR GİNESİ
BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ SİNPAŞ MARENEGRO
Doralp Çelik Fabrikası
Mio Yapı
SÜLEYMANİYE IRAK
YAMAÇ PARK
Euro Design 86
MİKA İNŞAAT SARIYER
GENEO - Mükemmel Enerji Verimliliği
CE İŞARETİ KULLANIM SEMİNERİ
Maritza Evleri
Kemer Country
Palamut Grup
Yeni Projeler -Keten İnşaat Maçka
Yenileme Çalışmaları
Dodo Kids Kanlıca
Sealybria Sinpaş
MESA YAMAÇEVLER GÖKTÜRK
 
 
GENEO - Mükemmel Enerji Verimliliği
Benzersiz ısı izolasyonu
GENEO, enerji verimi açısından şu anda pazarda mevcut olan 86 mm.lik yapı derinliğine sahip pencere profil sistemleri arasında en iyisidir. Böylece GENEO profilleri sayesinde, ait oldukları sınıfta en iyi enerji verimini sağlayan pencereler oluşturmak mümkün olmaktadır. Bu profiller, inşaatçıların ezelden beri arzu etmiş oldukları koşulları sağlayabilmektedirler. Yeni sistemin püf noktası ise, yüksek ses izolasyonu veya etkin hırsızlık koruması açısından tavizlere gerek kalmadan, enerji verimine dair tüm talepleri esnek şekilde mümkün kılmasıdır. GENEO yardımıyla pencerelerde, ses izolasyon sınıfı 5, hırsızlık koruması için da destek sacı kullanılmaksızın direnç sınıfı 2 sağlanabilmekte, ayrıca sahip olduğu eşsiz izolasyon niteliğinden de tam kapasite yaralanmak mümkün olmaktadır. Fiber kompozit malzemelerle komple güçlendirilmiş olan profil yapısı sayesinde, destek sacından vazgeçmek mümkün olmuş ve bu nedenle önceleri kullanılması zorunlu olan destek sacı nedeniyel oluşan ısı köprüleri ortadan kalkmıştır. Orta contaya ve opsiyonel olarak ısı modüllerine sahip olan bu sistem, standart yapı derinliğinde "sıfır enerji yapı" standardının sahip olduğu ısı izolasyon değerlerine kadar ulaşabilmektedir. GENEO MD plus profillerden elde edilmiş pencerelere sahip olan bir ev sahibi böylece, örneğin 1.341 litreye varan gaz tasarrufu sayesinde günümüz fiyatıyla 1.006 Avro yıllık tasarruf sağlayabilmekte ve aynı anda çevreyi en az 3,5 ton CO2 yükünden kurtarabilmektedir.

Eşsiz, yenilikçi ve geleceğe yönelik
GENEO için özel olarak geliştirilmiş olan yüksek teknolojik malzeme RAU-FIPRO, bundan önce pencere yapımında hiç keşfedilmemiş olan avantajlar sağlamaktadır. Fiber kompozit malzemeler yıllardan bu yana uçak imalatında ve Formula 1 alanında en ağır şartlar altında dahi kendilerini kanıtlamışlardır. Bu malzemenin GENEO'da amaca uygun şekilde profil çekirdeği olarak kullanılmasıyla, mükemmel dayanım ve bükülme direnci sağlanmaktadır, hem de hiç zorlanmadan. Destek sacına sahip benzer sistemler komple güçlendirilmiş olan GENEO profiller ile kıyaslandığında %40 oranına kadar daha ağırdırlar. Bu ise açık olarak; daha hızlı, karmaşık olmayan ve özellikle üretim, nakliye ve montaj açısından daha kolay işleme imkanı anlamına gelmektedir. Entegre vida kanalları ve ilave çapraz bağlantılarla yapılandırılmış olan patentli "Entegre Destek Sistemi IVS" sayesinde, vida bağlantılarının oldukça sağlam, profillere ait temel dayanıklılığın ise oldukça yüksek olması mümkün olmaktadır. Ancak tüm bu nitelikler, işleyicilerin yüksek yatırımlar yapması gerektiği anlamına gelmemektedir. GENEO profillerini mevcut makine parkurlarıyla, örneğin kaynak makinasında olduğu gibi bilinen yöntemlerle işlemek mümkündür.

Oldukça konforlu ve işlevsel
GENEO ile elde edilen pencerelerin avantajı, sırf sağladıkları yüksek enerji verimi ile kısıtlı değildir. Bu pencereler geleceğe yöneliktirler, devamlılık ve maksimum konfor sağlarlar. Eşsiz ses izolasyonu sayesinde hoş bir dinginlik ve mükemmel hırsızlık önlemi sayesinde optimum güvenlik sağlarlar. Pencerelerin kolayca açılması ve kapatılması da etkileyicidir. Tamamıyla yeniden tasarlanmış olan contalar, kapama basıncını hissedilir şekilde azaltarak, daha iyi bir yaşam kalitesi temin etmektedirler. Geleceğe yönelim, olumlu bir çevre bilançosu ile sıkı sıkıya bağlı olduğundan, GENEO; RAU-FIPRO üzerine uyarlanmış olan bir malzeme döngüsü vasıtasıyla, açık şekilde tanımlanmış ve standardize edilmiş bir geri dönüşüm sürecine optimum şekilde dahil edilmiştir.

Gelecek için yalnızca en iyisi – Yüksek teknolojik malzeme RAUFIPRO®'dan meydana gelen, yeni GENEO® pencere profili

*Çıkış noktası: 70'li yıllara ait ahşap ve PVC pencereler:
Uw yaklaşık. 3,0 W/m2K, Pencere toplam alan 52 m2, Isıtma türü:
Gaz (Güncel fiyatı: 75 Avro Cent/litre)


2010-01-15, Poliwin.